Al voor het overlijden een gesprek hebben geeft rust.

In de afgelopen periode mocht ik weer met verschillende mensen in gesprek gaan over uitvaartwensen. Het voelt heel bijzonder dat in zo’n voorgesprek mij zoveel toevertrouwd wordt.

Steeds meer mensen stellen het op prijs om al voor het overlijden kennis te maken en wensen vast te leggen. Een voorgesprek stelt u in de gelegenheid om te bepalen of u een goed gevoel bij mij heeft. Dit is belangrijk, want in de periode rondom het overlijden ben ik betrokken bij een aantal dierbare, intieme en verdrietige momenten in uw leven en dat van uw naasten. In het voorgesprek kunt u met mij als professional praten over de vorm en de inhoud van het afscheid. Ik denk graag met u mee en houd rekening met uw wensen en uw budget.

In de dagen rond een overlijden moeten er in relatief korte tijd veel belangrijke beslissingen genomen worden. Daarbij maakt verdriet dat het nog lastiger is om weloverwogen keuzes te maken. Het geeft vaak veel rust te weten dat een aantal onderwerpen al besproken is en dat ik op de hoogte ben van uw wensen. Na een voorgesprek krijgt u van mij een schriftelijke uitwerking van ons gesprek met daarbij een heldere kostenbegroting.

Mocht u ook eens met mij in gesprek willen over verschillende mogelijkheden, over uw uitvaart of die van uw naaste? Of wilt u gewoon eens een kop koffie drinken? Ik ben telefonisch, per sms en Whatsapp bereikbaar op 06-83334824. U kunt mij ook mailen: contact@stefanboddenberg.nl

Over de auteur

Kimberly