Het regelen en verzorgen van de uitvaart

In de dagen na het overlijden bespreken we samen de wensen voor de uitvaart. Ik begeleid je op een professionele manier, betrokken en met je meedenkend. Ik kan onder andere het volgende voor je regelen:


– de laatste verzorging van jouw dierbare
– de opbaring thuis of elders
– het vervoer
– het drukwerk
– de bloemstukken
– de afscheidsceremonie
– de crematie of begrafenis
– administratieve zaken
– nazorg


Met een aantal aanbieders van uitvaart gerelateerde diensten en producten werk ik regelmatig samen, maar als zelfstandig uitvaartbegeleider ben ik niet aan hen gebonden. Hierdoor ben ik erg flexibel en is bijna alles mogelijk. Gedurende het hele proces ben ik voor jou en de andere nabestaanden het vertrouwde aanspreekpunt. Ik kan daarbij laagdrempelig een beroep doen op een aantal fijne collega’s indien de grootte of complexiteit van een uitvaart daarom vraagt.


Jij geeft aan wat ik voor je mag regelen. Indien je dat wilt, zal ik je uitnodigen om bepaalde dingen zelf te doen. In dit proces zorg ik dat er voldoende tijd is om beslissingen weloverwogen te nemen. Ik houd in de gaten dat we op schema blijven en ik onderhoud de contacten met alle betrokken partijen. Ik ontzorg je graag, maar je bepaalt zelf in welke vorm en mate. Zo werken we samen aan een waardevol afscheid dat zowel bij de overledene als bij de nabestaanden past.

Het geeft jezelf rust als je je laatste wensen opgeschreven en besproken hebt. Hoe pak je dat aan?

Je naaste is overleden, wat wordt er van jou verwacht, wat kun je doen?

De uitvaart regelen en verzorgen, wat kun je uit handen geven?

Doet het ertoe waar en of je verzekerd bent?

Aan welke kosten moet je denken en hoe krijg je inzicht?

Regeldingen waaraan je nog helemaal niet hebt gedacht? Zo ziet de nazorg eruit.