GOED VOORBEREID

Heb jij al eens nagedacht over je uitvaart?

Steeds meer mensen willen al voor het overlijden met mij kennis maken en eventuele wensen vastleggen. Een voorgesprek stelt je in de gelegenheid om te bepalen of je een goed gevoel bij mij hebt. Dit is belangrijk, want in de periode rondom het overlijden ben ik betrokken bij een aantal dierbare, intieme en verdrietige momenten in jouw leven en dat van je naasten.

In het voorgesprek kun je met mij praten over de vorm en de inhoud van het afscheid. Ik denk graag met je mee en houd rekening met jouw wensen en het beschikbare budget.

In de dagen rond een overlijden moeten er in relatief korte tijd veel belangrijke beslissingen genomen worden. Daarbij maakt verdriet dat het nog lastiger is om weloverwogen keuzes te maken.

Uit ervaring weet ik dat het voor nabestaanden en voor jezelf rust geeft als je je laatste wensen opgeschreven en besproken hebt. Dit kun je zelf doen aan de hand van mijn gratis boekje ‘Mijn laatste wens’, maar we kunnen in een voorgesprek het boekje ook samen invullen. Het ingevulde boekje kun je bij mij laten registreren.