Vraag het boekje 'Mijn laatste wens' aan

'Mijn laatste wens' is gratis voor personen die wonen in en rond de regio's Arnhem, Rheden, Zevenaar, Doetinchem en Enschede.

Hoe wil je het boekje 'Mijn laatste wens' ontvangen? *
Wil je dat ik met je meedenk over de verschillende mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek? *
Marketing door

'Wat moet je eigenlijk zeggen en vragen op het moment dat een dierbare nog niet weg is maar er al wel heel veel geregeld moet worden?'

Dat zei Anet, omdat zij samen met haar moeder en mij in gesprek was geweest over de uitvaart van haar vader. Voor haar voelde het gek om de wensen van zijn afscheid te bespreken terwijl hij nog bij hen was. Maar door vooraf vast na te denken over belangrijke keuzes, creëerden zij voor zichzelf veel rust op het moment dat hij overleed.

Het boekje 'Mijn Laatste Wens' kan je helpen om na te denken over de wensen van je eigen uitvaart. Je kunt het boekje invullen en bewaren bij je andere belangrijke documenten zoals je uitvaartpolis. Of gebruik het als leidraad en ga eens in gesprek met je naasten, zodat zij weten dat je over je wensen nadenkt.

De informatie en foto’s in het boekje geven je een  beeld van de verschillende mogelijkheden bij een uitvaart. Denk aan de uitvaartlocatie of de keuze tussen een wade, mand of kist.

Heb jij al eens 
nagedacht over
je uitvaart?


Is het ingevulde boekje rechtsgeldig?

Het ingevulde boekje 'Mijn laatste wens' is rechtsgeldig wanneer je met de hand de datum, je voor- en achternaam en handtekening plaatst. Een digitaal document is niet rechtsgeldig. Uit ervaring weet ik dat het voor nabestaanden en voor jezelf rust geeft als je je laatste wensen opgeschreven en besproken hebt.

Ik heb het boekje ingevuld, en dan?

Het is belangrijk dat je nabestaanden weten dat je een boekje met je laatste wensen hebt ingevuld. Mijn advies is dan ook om ze op de hoogte te brengen hiervan. Bewaar het boekje op een logische plek, bijvoorbeeld bij je administratie. Je kunt het ingevulde boekje ook bij mij laten registreren. 

Kan ik met je meedenken?

Mocht je behoefte hebben om je wensen te bespreken, of vragen hebben over verschillende mogelijkheden bij een uitvaart, dan kun je contact opnemen en vrijblijvend een afspraak maken. Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en je vragen te beantwoorden.

Voor vragen of informatie ben ik telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar.

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via contact@stefanboddenberg.nl