Uitvaart in Arnhem en omgeving

Arnhem ligt aan de Rijn en is omringd door veel groen. Tussen de mogelijkheden die je hebt om een locatie te kiezen voor de uitvaart vind je meerdere groene locaties. Laat je inspireren door de mogelijkheden die ik voor je heb samengebracht op deze pagina. 


Wist je dat je vrij bent om voor de locatie van de afscheidsceremonie een andere locatie te kiezen dan de plek van de begrafenis of crematie?
Een afscheidsceremonie kan plaatsvinden in de aula van een crematorium of begraafplaats of in een kerk. Maar kan ook plaatsvinden in je stamkroeg, bij de sportclub, in het theater of zelfs buiten in een park. Wat was een belangrijke plek voor jou of voor jouw dierbare?

Mijn naam is Stefan Boddenberg. Als dertiger wil ik een vernieuwend geluid laten klinken in de uitvaartwereld. Ik spreek niet alleen generatiegenoten aan, voor als wij zelf afscheid moeten nemen, maar iedereen. Van alle leeftijden, alle achtergronden en alle overtuigingen.


Arnhem en omgeving 

Tot de gemeente Arnhem behoren de stad Arnhem, de dorpen Elden en Schaarsbergen, de buurtschappen De Praets en 't Vlot, en delen van de buurtschappen Terlet en Deelen. De regio Arnhem bestaat uit onder andere de gemeenten Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Westervoort, Duiven en Zevenaar.


Locaties voor een afscheidsceremonie of koffietafel in en rond Arnhem

Past een café beter bij jou of je overleden dierbare dan de aula van het crematorium? Of wilde jij of je dierbare vooral veel tijd doorbrengen in de natuur en zou dat aansluiten op een uniek afscheid? Ik heb een aantal bijzondere locaties voor je op een rij gezet waar we een afscheidsceremonie of koffietafel kunnen organiseren.

Kerken in Arnhem en omgeving

Het maakt niet of je wel of geen kerkelijke achtergrond hebt; als jij of je dierbare kiest voor een afscheidsceremonie in een kerk is dat mogelijk. In Arnhem en omgeving zijn diverse kerken waar je een prachtige ceremonie kunt houden.

Opstandingskerk, Arnhem

Bethlehemkerk, Arnhem

Sint-Walburgiskerk, Arnhem

Begraafplaatsen in Arnhem en omgeving

Wil jij of je dierbare begraven worden in Arnhem? Er zijn diverse begraafplaatsen in en rond Arnhem waaronder een aantal unieke natuurbegraafplaatsen.

Begraafplaats Westervoort, Westervoort

Begraafplaats Elst, Elst

Crematoria ​in Arnhem en omgeving

Wil jij of je dierbare gecremeerd worden in Arnhem? Er zijn diverse crematoria in en rond Arnhem waarbij het meestal ook mogelijk is om de as een mooie bestemming te geven. Bekijk hieronder welk crematorium het beste bij jou en je overleden dierbare past.

Een afscheid dat bij jou past

Uit liefde voor het leven en voor mijn medemens sta ik 24 uur per dag klaar om je te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Voordat ik uitvaartondernemer werd, was ik werkzaam als verpleegkundige. Vanuit die ervaring werd ik gesterkt in mijn overtuiging dat een waardevol afscheid een belangrijke stap is om verlies te kunnen verweven in het leven. Het is mij een eer om in de periode rond een overlijden samen met jou het afscheid vorm te geven.

Ervaringen uitvaart Arnhem

Lees hier hoe anderen de begeleiding van Stefan hebben ervaren bij een uitvaart in Arnhem en omgeving.

Stefan dacht mee en liet ons ook andere mogelijkheden zien. Dit heeft onze ogen geopend en zo zijn wij op een hele mooie locatie uitgekomen, welke wij zonder zijn hulp, nooit hadden gekozen of er überhaupt bij terecht waren gekomen.


Femke Borgman nam afscheid van haar man op 6 februari 2022, Arnhem


Wat moet je eigenlijk zeggen en vragen op het moment dat een dierbare nog niet weg is maar er wel al heel veel geregeld moet worden. En precies die twijfel en dat ongemak, daar ging Stefan zo respectvol mee om.


Anet van Beek nam afscheid van Wouter op 26 maart 2021, Arnhem

Overige uitvaart inspiratie

Afscheidsfotografie, bloemen, catering, kisten & wades, dragers, rituelen en rouwvervoer

Gevoelens vertalen in bloemen

Een smaakbeleving op het afscheid

Uitvaartfotografie

Urnen


Uitvaart in Arnhem of omgeving?

Ik verzorg uitvaarten in Arnhem en omgeving, maar ook in en rond de regio's DoetinchemRhedenZevenaar en Enschede.

Waar je ook woont, ik sta voor je klaar.

Bel 06 83 33 48 24 of vul de velden in, zodat ik je verder kan helpen.