Uitvaart in Doetinchem en omgeving

Doetinchem bevindt zich centraal gelegen in de Achterhoek, Gelderland. Een provinciestad omring door bos en weide. In Doetinchem en de Achterhoek vind je karakteristieke kerkgebouwen maar ook een bijzondere natuurbegraafplaats. Laat je inspireren door de mogelijkheden door mij samengebracht op deze pagina.

Vandaag de dag ben je vrij om een andere locatie te kiezen voor de afscheidsceremonie dan de plek van de begrafenis of crematie.

Je kunt de afscheidsceremonie laten plaatsvinden in de aula van een crematorium of begraafplaats of in een kerk. Maar heb je weleens gedacht aan een sportclub, stamkroeg of aan een unieke open plek in een van de Achterhoekse bossen? Wat was een belangrijke plek voor jou of voor jouw dierbare?

Mijn naam is Stefan Boddenberg. Als dertiger wil ik een vernieuwend geluid laten klinken in de uitvaartwereld. Ik spreek niet alleen generatiegenoten aan, voor als wij zelf afscheid moeten nemen, maar iedereen. Van alle leeftijden, alle achtergronden en alle overtuigingen.

Doetinchem en omgeving

Doetinchem ligt aan de Oude IJssel en is een gemeente in de Achterhoek, in de provincie Gelderland. In de directe omgeving van Doetinchem vind je de plaatsen Gaanderen, Nieuw-Wehl en Wehl. In de wijdere omgeving vind je de plaatsen Terborg, Zelhem, Aalten, Ulft, Etten, Silvolde en Halle.


Locaties voor een afscheidsceremonie of koffietafel in en rond Doetinchem

Past de setting van een restaurant in de sfeer van een herberg beter bij jou of je overleden dierbare dan de aula van het crematorium? Of brachten jij of je dierbare bijvoorbeeld veel tijd door in de natuur? In de omgeving van Doetinchem bevinden zich verschillende types locaties en uitvaartcentra bijvoorbeeld in een bosrijke omgeving. Ik heb een aantal bijzondere locaties voor je op een rij gezet waar we een afscheidsceremonie of koffietafel kunnen organiseren.

Uitvaartcentrum Berkenhove, Aalten

Aula van de H. Martinus, Gaanderen

Aula van de H. Martinus, Etten

Aula van de H. Mauritius, Silvolde

Kerken in Doetinchem en omgeving

In Doetinchem en omgeving staan heel wat karakteristieke kerken om uit te kiezen als je opzoek bent naar een kerk als locatie voor de afscheidsceremonie. Het is geen punt of je wel of niet een kerkelijke achtergrond hebt; als jij of je dierbare kiest voor een afscheidsceremonie in een kerk is dat mogelijk.

H. Martinus, Doetinchem

Sint Catharinakerk, Doetinchem

Gereformeerde gemeente, Doetinchem

H. Martinus, Gaanderen

H. Martinus, Etten

H. Mauritius, Silvolde

Begraafplaatsen in en rond Doetinchem

Wil jij of je dierbare begraven worden in Doetinchem of omgeving? Er zijn diverse begraafplaatsen in en rond Doetinchem waaronder een unieke natuurbegraafplaats.

Begraafplaats Loolaan, Doetinchem

Begraafplaats Kommendijk, Doetinchem

Crematoria ​in Doetinchem en omgeving

Wil jij of je dierbare gecremeerd worden in Doetinchem? Er zijn diverse crematoria in en rond Doetinchem. Bekijk hieronder welk crematorium het beste bij jou en je overleden dierbare past.

Een afscheid dat bij jou past

Uit liefde voor het leven en voor mijn medemens sta ik 24 uur per dag klaar om je te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Voordat ik uitvaartondernemer werd, was ik werkzaam als verpleegkundige. Vanuit die ervaring werd ik gesterkt in mijn overtuiging dat een waardevol afscheid een belangrijke stap is om verlies te kunnen verweven in het leven. Het is mij een eer om in de periode rond een overlijden samen met jou het afscheid vorm te geven.

Ervaringen - Uitvaart in Doetinchem

Zo hebben anderen mijn begeleiding ervaren bij een uitvaart in Doetinchem en omgeving.

Het voordeel van deze dienstverlening is dat alles heel persoonlijk en gemoedelijk gaat. Bij de grotere uitvaartondernemingen heb ik de ervaring dat het onpersoonlijker en gehaaster gaat.


Ineke den Haan nam afscheid van haar zus op
2 oktober 2020, Silvolde


Oog voor de mens, warm en zinrijk. Stefan voert zijn vak waardig en grondig uit. Daardoor geniet hij mijn respect en dank.

Ruud Stienissen, 20 januari 2020, Gaanderen


​​​


Overige uitvaart inspiratie 

Afscheidsfotografie, bloemen, catering, kisten & wades, dragers, rituelen en rouwvervoer

Gevoelens vertalen in bloemen

Een smaakbeleving op het afscheid

Uitvaartfotografie

Urnen


Uitvaart in Doetinchem of omgeving?

Ik verzorg uitvaarten in Doetinchem en omgeving, maar ook in en rond de regio's ArnhemRhedenZevenaar en Enschede.

Waar je ook woont, ik sta voor je klaar.

Bel 06 83 33 48 24 of vul de velden in, zodat ik je verder kan helpen.