De laatste rit naar de bestemming

De laatste reis. Dat mag een bijzonder moment zijn. Bekijk op deze inspiratiepagina de mogelijkheden van het rouwvervoer en ontdek wat echt past bij jouw leven of dat van de overledene.


Stefan, luister, ik heb een belangrijke wens voor mijn vrouw,” zegt de man die tegenover me zit aan de tafel in hun woonkamer. Zijn vrouw ligt opgebaard aan de andere kant van de knus ingerichte kamer. Hij kijkt een kort moment naar haar en kijkt mij daarna met een vriendelijke blik aan. “Ik wil dat ze in zo’n bijzondere rouwbus wordt vervoerd naar haar laatste rustplaats. Zodat we met de hele familie om haar heen kunnen zitten.
Ik heb ergens gelezen dat dit kan. Kun jij dat regelen?

Ja, dat kan ik regelen. Samen met de rouwbus naar het afscheid rijden, is een van de meest intieme momenten voor de familie en naasten van de overledene. En zo geldt dat eigenlijk altijd, voor elke wens die je hebt, ook als het gaat om rouwvervoer: we komen er samen uit. We kiezen voor wat past bij de overledene, de naasten en het budget.

De mogelijkheden voor de laatste reis zijn talrijk. Van de meest duurzame mogelijkheden zoals de bakfiets, elektrische auto’s, het paard en wagen tot de meer excentrieke varianten zoals een door Rene Guillot beschilderde auto. Misschien dacht je wel dat rouwvervoer altijd zwart moest zijn,

maar ook dit is tegenwoordig niet meer zo.

Bekijk de mogelijkheden. Wat spreekt jou aan?

Uitvaartvervoer inspiratie

Waar je ook woont, ik sta voor je klaar

Mijn werkgebied beperkt zich zeker niet tot mijn eigen woonplaats. Ik ben werkzaam in Arnhem, Elst, Huissen, Velp, Rheden, Dieren, Doesburg, de Liemers, de Achterhoek en Twente. Uiteraard kun je ook van mijn diensten gebruik maken als je buiten deze regio's woont.

Voor vragen of informatie ben ik telefonisch, via sms of WhatsApp bereikbaar.

Stuur je liever een e-mail? Dat kan via contact@stefanboddenberg.nl

Het geeft jezelf rust als je je laatste wensen opgeschreven en besproken hebt. Hoe pak je dat aan?

Je naaste is overleden, wat wordt er van jou verwacht, wat kun je doen?

De uitvaart regelen en verzorgen, wat kun je uit handen geven?

Doet het ertoe waar en of je verzekerd bent?

Aan welke kosten moet je denken en hoe krijg je inzicht?

Regeldingen waaraan je nog helemaal niet hebt gedacht? Zo ziet de nazorg eruit.