Uitvaart in Rheden en omgeving

De gemeente Rheden gelegen tussen de IJsselvallei en de Veluwezoom wordt gekenmerkt door veel groen, oude bossen en landerijen. Er zijn meerdere locaties om uit te kiezen voor de afscheidsceremo​nie met een lommerrijk karakter. Laat je door de mogelijkheden inspireren die ik voor je heb samengebracht op deze pagina.

Wat je wellicht nog niet wist maar vanaf nu niet meer vergeet: je bent helemaal vrij om de locatie van de afscheidsceremonie op een andere locatie te laten plaatsvinden dan de plek van de begrafenis of crematie. Kies als locatie voor de aula van een crematorium, voor een begraafplaats of voor een kerk. Maar in de gemeente Rhenen zijn ook mogelijkheden voor de afscheidsceremonie op een intieme locatie aan de IJssel of restaurants midden tussen oude bomen in een bos. Welke plek symboliseert het leven van jou of jouw dierbare?

Mijn naam is Stefan Boddenberg. Als dertiger wil ik een vernieuwend geluid laten klinken in de uitvaartwereld. Ik spreek niet alleen generatiegenoten aan, voor als wij zelf afscheid moeten nemen, maar iedereen. Van alle leeftijden, alle achtergronden en alle overtuigingen.

Rheden en omgeving

Rheden is een gemeente in de provincie Gelderland. Tot de gemeente Rheden behoren de dorpen Velp, Dieren, Rheden, De Steeg, Ellecom, Spankeren en Laag-Soeren.

Locaties voor een afscheidsceremonie en koffietafel in en rond Rheden

Past een restaurant aan de IJssel als locatie voor het afscheid bij jou of je dierbare? Of is een groot door wijnranken overdekt terras een mooie locatie? Liggen de wortels van jou of je dierbare in de omgeving van de Veluwezoom en past deze omgeving bij de dag van het afscheid? Ik heb een aantal bijzondere locaties voor je op een rij gezet waar we een afscheidsceremonie of koffietafel kunnen organiseren.

Kerken in Rheden en omgeving

In de gemeente Rheden zijn diverse kerken beschikbaar waar een bijzondere ceremonie kan worden gehouden. Het is geen probleem of je wel of niet een kerkelijke achtergrond hebt; voor jou of je dierbare is een afscheidsceremonie in een kerk mogelijk.

De Oude Jan, Velp

Dorpskerk, Schaarsbergen

Begraafplaatsen in en rond Rheden

Wil jij of je dierbare begraven worden in de gemeente Rheden? Er zijn diverse begraafplaatsen in deze omgeving. Natuurbegraven is niet ver van Rheden mogelijk in de omgeving van Arnhem.

Crematoria ​in Rheden en omgeving

Wil jij of je dierbare gecremeerd worden in de gemeente Rheden? Er zijn diverse crematoria in en rond de gemeente Rheden. Meestal is het ook mogelijk is om de as een mooie bestemming te geven. Bekijk hieronder welk crematorium het beste bij jou of je overleden dierbare past.

Een afscheid dat bij jou past

Uit liefde voor het leven en voor mijn medemens sta ik 24 uur per dag klaar om je te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Voordat ik uitvaartondernemer werd, was ik werkzaam als verpleegkundige. Vanuit die ervaring werd ik gesterkt in mijn overtuiging dat een waardevol afscheid een belangrijke stap is om verlies te kunnen verweven in het leven. Het is mij een eer om in de periode rond een overlijden samen met jou het afscheid vorm te geven.

Ervaringen uitvaart Rheden

Zo hebben anderen mijn begeleiding bij een uitvaart in Rheden en omgeving ervaren.

Hij luisterde goed naar onze wensen en bracht mooie ideeën aan, waarin ook onze kinderen een mooie rol speelden. Met prachtige foto's gemaakt door een fotograaf, dit als extra aangedragen door Stefan.
Yvette Schoutsen-Peters nam afscheid van haar moeder op 10 oktober 2021, Velp

We kenden hem al via onze prive-sfeer maar wilden het afscheid ook heel graag met een onafhankelijk iemand regelen. En dat heeft hij op een geweldige manier gedaan. In alle rust. Stap voor stap en met alle aandacht.
Paul van Vliet nam op 20 februari 2021 afscheid van zijn moeder, ZutphenOverige uitvaartinspiratie

Afscheidsfotografie, bloemen, catering, kisten & wades, dragers, rituelen en rouwvervoer.

Gevoelens vertalen in bloemen

Een smaakbeleving op het afscheid

Uitvaartfotografie

Urnen


Uitvaart in Rheden of omgeving?

Ik verzorg uitvaarten in Rheden en omgeving, maar ook in en rond de regio's DoetinchemArnhemZevenaar en Enschede.

Waar je ook woont, ik sta voor je klaar.

Bel 06 83 33 48 24 of vul de velden in, zodat ik je verder kan helpen.