Uitvaart in Zevenaar en omgeving

Het landschap van de gemeente Zevenaar kenmerkt zich door kronkelende dijken door een groen landschap langs de route van de Rijn. Prachtig groen en afwisselend landschap, met locaties voor een afscheidsceremonie in landelijke sfeer. Ik heb de opties voor je samengebracht op deze pagina.

Niet iedereen staat erbij stil dat je vrij bent om een andere locatie te kiezen voor de afscheidsceremonie dan voor de begrafenis of crematie. Heb je er weleens over nagedacht welke plek voor jou of je dierbare van betekenis is? Het antwoord kan inspirerend zijn voor de keuze van de plek waar je de afscheidsceremonie wilt houden. Je kunt kiezen voor de aula van een crematorium of begraafplaats of je houdt een afscheidsceremonie in een kerk. Maar hoe zou je het vinden om te kiezen voor je stamkroeg, het theater of een park? Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een sportclub.

Ik ben Stefan Boddenberg. Als dertiger wil ik een vernieuwend geluid laten klinken in de uitvaartwereld. Ik spreek niet alleen generatiegenoten aan, voor als wij zelf afscheid moeten nemen, maar iedereen. Van alle leeftijden, alle achtergronden en alle overtuigingen.

De gemeente Zevenaar

De gemeente Zevenaar bevindt zich in het gebied de Liemers en ligt in de provincie Gelderland. De gemeente bestaat uit de stad Zevenaar en de dorpen Babberich, Angerlo, Giesbeek en Lathum. Verder liggen er in deze gemeente enkele buurtschappen: Oud-Zevenaar en Ooy.

.

Locaties voor een afscheidsceremonie of koffietafel in en rond Zevenaar

Past een landelijke omgeving beter bij jou of je overleden dierbare dan de aula van het crematorium? Of zoek je de intieme sfeer van een bed & breakfast omdat dit zal aansluiten op een gepast afscheid? Ik heb een aantal bijzondere locaties voor je op een rij gezet waar we een afscheidsceremonie of koffietafel kunnen organiseren.

Kerken in Zevenaar en omgeving

Of je nu wel of geen kerkelijke achtergrond hebt; als jij of je dierbare kiest voor een afscheidsceremonie in een kerk is dat mogelijk. In de gemeente Zevenaar zijn diverse kerken waar je een bijzondere ceremonie kunt houden.

Ontmoetingskerk (Ons Huis), Zevenaar

St. Martinuskerk, Oud-Zevenaar

Begraafplaatsen in en rond Zevenaar

Wil jij of je dierbare begraven worden in Arnhem? Er zijn diverse begraafplaatsen in en rond de gemeente Zevenaar. Bekijk hieronder wat aansluit op de gewenste sfeer en uitstraling.

Begraafplaats Babberich, Babberich

Begraafplaats St. Martinus, Giesbeek

Begraafplaats Lathum, Lathum

Begraafplaats Oud-Zevenaar, Zevenaar

Algemene Begraafplaats ’t Heijlige Lant, Duiven

Crematoria ​in Zevenaar en omgeving

Wil jij of je dierbare gecremeerd worden in de gemeente Zevenaar? Er zijn diverse crematoria in en rond de gemeente Zevenaar. Het is vaak ook mogelijk om de as een mooie bestemming te geven. Bekijk hieronder welk crematorium het beste bij jou of de overleden dierbare past.

Een afscheid dat bij jou past

Uit liefde voor het leven en voor mijn medemens sta ik 24 uur per dag klaar om je te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Voordat ik uitvaartondernemer werd, was ik werkzaam als verpleegkundige. Vanuit die ervaring werd ik gesterkt in mijn overtuiging dat een waardevol afscheid een belangrijke stap is om verlies te kunnen verweven in het leven. Het is mij een eer om in de periode rond een overlijden samen met jou het afscheid vorm te geven.

Ervaringen uitvaart Zevenaar en omgeving

Zo hebben anderen de begeleiding van Stefan ervaren bij een uitvaart in Zevenaar en omgeving.

Stefan is een heel mooi oprecht mens en straalt een enorme rust uit. Hij geeft je alle ruimte en dringt niets op vanuit zogenaamde heersende formaliteiten. Zijn werkwijze maakt hem uniek in de uitvaartbegeleiding.


Gemma, Sterre en Tamar Wissing namen afscheid van haar man en hun vader op 14 juni 2021, Eerbeek


Stefan heeft de hele organisatie op zich genomen waardoor wij extra Quality-time voor ons zelf kregen.

Rob Vinke nam afscheid van zijn vrouw op 19 februari 2021,  ZevenaarOverige uitvaart inspiratie

Afscheidsfotografie, bloemen, catering, kisten & wades, dragers, rituelen en rouwvervoer

Gevoelens vertalen in bloemen

Een smaakbeleving op het afscheid

Uitvaartfotografie

Urnen


Uitvaart in Zevenaar of omgeving?

Ik verzorg uitvaarten in Zevenaar en omgeving, maar ook in en rond de regio's DoetinchemRhedenArnhem en Enschede.

Waar je ook woont, ik sta voor je klaar.

Bel 06 83 33 48 24 of vul de velden in, zodat ik je verder kan helpen.